Sendviq i shpejtë dhe i përshtatshëm për ditët e ngrohta të verës

Sendviq i shpejtë dhe i përshtatshëm për ditët e ngrohta të verës

 

Një sendviq të tillë mund ta përgatisni shumë shpejtë dhe ta merrni me vete në punë. Është mjaft i shijshëm dhe i lehtë të hahet në ditë të nxehta të verës.

Përbërësit:

Feta bukë tosti

Rriska mishi të pulës

Sallatë të gjelbër

Djathë

Rriska djathi

 

Mënyra e përgatitjes:

Sipër një fete buke vendosim djathin kackavall, pastaj rriskat e mishit, sipër i vendosim sallatën e gjëlbërt dhe i fendosim fetën tjetër të bukës sipër. E prejmë bukën në mes duke i dhënë formë të trekëndëshit.

I vendosim në një kuti dhe do të qëndrojnë pa problem deri në kohën e pauzës.