0.2 C
Zurich
E premte, Janar 18, 2019

Ekonomi

Postimet e Fundit

Njoftim

Njoftojmë krijuesit, shkrimtarët, dashamirët e fjalës së shkruar se SHKSHZ, në kuadër të aktivitetit të saj letrar, mbanë takim me shkrimtarin (tashmë të njohur)...

Skënder Ibishi u kujtoftë ndër breza për sa të jetë jeta!

(Fjala e intelektualit dhe veprimtarit ardhetar Dr. Xhevat Hasani me rastin e tubimit përkujtimor për Skender Ibishin në Schaffhausen të Zvicrës, me datën 3...

Konkurs pune / Stellenangebote

Republika e Kosovës - Republika Kosova-Republic of Kosovo Qeveria - Vlada - Government Ministria e Punëve të Jashtme – Ministarstvo Inistranih Poslova – Ministry of Foreign...

Konkurs pune / Stellenangebote

Republika e Kosovës - Republika Kosova - Republic of Kosovo Qeveria - Vlada - Government Ministria e Punëve të Jashtme – Ministarstvo Inistranih Poslova – Ministry...

Sakrifikoi rininë, derdhi mund, djersë e gjak, por mik e lanë ta ëndrrën me...

(Fjala e veprimtarit ardhetar Fehmi Berisha mbajtur në Tubimin Përkujtimor për Skender Ibishin, me të cilin si të burgosur politik ishin edhe bashkëvujtës në...

Zgjedhja e Editorit

Njoftim

Njoftojmë krijuesit, shkrimtarët, dashamirët e fjalës së shkruar se SHKSHZ, në kuadër të aktivitetit të saj letrar, mbanë takim me shkrimtarin (tashmë të njohur)...

Skënder Ibishi u kujtoftë ndër breza për sa të jetë jeta!

(Fjala e intelektualit dhe veprimtarit ardhetar Dr. Xhevat Hasani me rastin e tubimit përkujtimor për Skender Ibishin në Schaffhausen të Zvicrës, me datën 3...

Konkurs pune / Stellenangebote

Republika e Kosovës - Republika Kosova-Republic of Kosovo Qeveria - Vlada - Government Ministria e Punëve të Jashtme – Ministarstvo Inistranih Poslova – Ministry of Foreign...

Konkurs pune / Stellenangebote

Republika e Kosovës - Republika Kosova - Republic of Kosovo Qeveria - Vlada - Government Ministria e Punëve të Jashtme – Ministarstvo Inistranih Poslova – Ministry...

Rrëfime nga lufta…. – pjesa e pestë

  … Një ditë, derisa isha duke kërkuar në tavanin e shtëpisë nëpër rreckat e vjetëruara, gjeta edhe shumë fletore të mia të shkollës, të...