7.2 C
Zurich
Saturday, November 26, 2022

Ruzhdi Ibrahimi: Çafka e bardhë e vogël para aterimit

Foto nga Ruzhdi Ibrahimi Çafka e bardhë e vogël para aterimit

Buzëqeshje prej shiu – tri poezi

Në prag kryefeste 28 Nëntorin e pritëm dhe e presim Ndjenjëpërzier sa qajmë e sa qeshim Është përvjetori i 110 me radhë Gëzim e mërzi në sy zemër...

Nga 21-23 nëntor :“Ditët e Librit Arbëresh” në Tiranë

Organizatore e kësaj veprimtarie me shumë interes jo vetëm për arbëreshët, është Qendra e Studimeve dhe Publikimeve për Arbëreshët (QSPA). -M e këtë rast,...

Pse shqiptarët nuk kanë blerë asnjë libër?

Kohëve të fundit në rrjete sociale ka qarkulluar një anketë, e cila ka treguar se afër 78 për qind e shqiptarëve nuk kanë blerë...

Antonio e Rina Belushi, na pritën me këngë e çifteli e na përcollën me...

   Thuaja se çdo vizitë në shtëpinë- bibliotekë të misionarit, politologut, intelektualit e atdhetari, prof.Dr.Antonio Belluscit është jo vetëm mbresëlënëse, por edhe e veçantë. Antonio...

Në UNT në Shkup promovohet libri i Prof.dr. Mustafa Ibrahimit “𝐄𝐓𝐍𝐎𝐊𝐔𝐋𝐓𝐔𝐑𝐀 𝐒𝐇𝐐𝐈𝐏𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐄 𝐏𝐄𝐋𝐀𝐆𝐎𝐍𝐈𝐒𝐄”

Më 𝟏𝟔.𝟏𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟐  në Shkup në kuadër të aktiviteteve festive të nëntorit, Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup sot në ambientet e Teatrit Shqiptar për fëmijë...