19.5 C
Zurich
Tuesday, June 28, 2022

Legjenda e Urës së Shenjt

Lexuar nga Flora Berisha Përpiluar nga Dashurije dhe Xhevat Hasani Legjenda thotë se kishin qenë dikur e një kohë tre vëllezër që ia kishin mësy ndërtimit...