28.2 C
Zurich
Tuesday, August 16, 2022

Mentor Thaqi: TRI DITË SHQYPNI

Tungjatëjeta o Kombi im, Ty që shërove plagët tua, Në përpjekje për arsimim, As sot mësuesët s'i kem harrua Janë do emra mbetur n'kronikë Të këtij njëqind vjeçari, Në mbijetesë...

Sot, në 96- vjetorin e Mësuesit Selami Kreka nga Korça, që si fanarë ndriçoi...

  Sot kur ky mësues nga Korça ka mbushur të 96-tat, që sipas gjurmimeve të mija bashkë me mësuesin Abdullah Laçi- Shabanaj nga Elbasani, 99...

Platforma e pakompletuar e Kosovës, po krijon perceptim të gabueshëm mbi gjoja rrezikimin e...

Nëse dialogu me Serbinë qenka përcaktuesi kryesor i procesit euro-integrues të Kosovës,  dhe nëse Serbia ka qasje bllokuese ndaj Kosovës, atëherë  si duhet të...

Bedri TAHIRI: EPILOGU I BETEJËS QË JEHOI EDHE PËRTEJ BEOGRADIT

        ( Apo: Dëshmi kohe për ndërgjegjësim pushtetarësh!) Një grusht luftëtarësh shqiptarë kundër 1200 ushtarëve serbë! Ministri serb dr. Milan Sershkiqi: Arbëria e Azem...

Covid-19: Personave mbi 80 vjeç tani u rekomandohet të bëjnë një tjetër vaksinim përforcues

Enti Federal për Shëndetësi i Zvicrës (BAG) dhe dhe Komisioni Federal për Çështje Vaksinimi (EKIF) kanë përditësuar rekomandimet e vaksinimit për verën. Personave mbi...

Thirrje për profesionistët e diasporës shqiptare që të angazhohen në Kosovë

Organizata e mirënjohur joqeveritare GERMIN, si pioniere e avokuese e përfshirjes së potencialit dhe kontributit të diasporës shqiptare, në kuadër të projektit “Diaspora për...