14.3 C
Zurich
Sunday, August 14, 2022

Më i rrezikshëm se kolesterina dhe sheqeri: Ky acid shkatërron në heshtje organet

Ja se si ta rregulloni atë: Është fjala për acidin urik, për të cilin neurologu dr. David Perlmutter thotë se është parametri më i rëndësishëm...

Përfitimet e vajit të bajameve për lëkurën

Bajamet kanë shumë përfitime shëndetësore dhe përdoren për të bërë vaj, i cili është një zgjidhje e shkëlqyeshme për lëkurën dhe flokët. Mund të përdoret...

Covid-19: Personat e prekur tregojnë historinë e tyre personale (Dr. Matteo Coen)

Covid-19: Personat e prekur tregojnë historinë e tyre personale (Dr. Matteo Coen) Vaksina ju mbron nga sëmundja në gjendje të rëndë dhe pasojat afatgjata nëse...

Covid-19: Personat e prekur tregojnë historinë e tyre personale (Cecilia)

Covid-19: Personat e prekur tregojnë historinë e tyre personale (Cecilia) Vaksina ju mbron nga sëmundja në gjendje të rëndë dhe pasojat afatgjata nëse sëmureni nga...

Covid-19: Personat e prekur tregojnë historinë e tyre personale (Slavica)

Covid-19: Personat e prekur tregojnë historinë e tyre personale (Slavica) Vaksina ju mbron nga sëmundja në gjendje të rëndë dhe pasojat afatgjata nëse sëmureni nga...

Covid-19: Personat e prekur tregojnë historinë e tyre personale (Pauline)

Covid-19: Personat e prekur tregojnë historinë e tyre personale (Pauline) Vaksina ju mbron nga sëmundja në gjendje të rëndë dhe pasojat afatgjata nëse sëmureni nga...