1 C
Zurich, CH
Sunday, March 18, 2018

Postimet e fundit

Mirënjohje mërgatë që dite të peshosh veprën e Agron Bajramit!

Në fjalën e lamtumirës, kronisti i Shkollën Shqiptare të Vallëzimit „Shota“, Ibish Neziri, përkujtoi se...

Sindikatat e Zvicrës: Pensionimi me 60 vjet në ndërtimtari duhet mbrojtur!

Shumë bashkatdhetarë tanë në Zvicër kanë punuar dhe vazhdojnë të punojnë me dekada të tëra...

Agron, Ti po shkon, por vallja jonë që ngrite TI në piedestal do jetojë për jetë!

Asnjë lajm prej vitesh në mesin e komunitetin të madh shqiptar në Zvicër, nuk ka...

Diasporë

Universitetit Popullor Shqiptar në  Gjenevës- çmimi vjetor i frankofonisë

Në fjalën e saj, drejtoresha Albana Krasniqi Malaj falënderoi kryesinë dhe ekipin e UPSH-së për punën e palodhur, Grupin e Ambasadorëve për vlerësimin dhe...

Mirënjohje mërgatë që dite të peshosh veprën e Agron Bajramit!

Në fjalën e lamtumirës, kronisti i Shkollën Shqiptare të Vallëzimit „Shota“, Ibish Neziri, përkujtoi se veprimtaria e Agronit në Zvicër është  e ngulitur thellë...

Kulturë

Universitetit Popullor Shqiptar në  Gjenevës- çmimi vjetor i frankofonisë

Në fjalën e saj, drejtoresha Albana Krasniqi Malaj falënderoi kryesinë dhe ekipin e UPSH-së për...

Mirënjohje mërgatë që dite të peshosh veprën e Agron Bajramit!

Në fjalën e lamtumirës, kronisti i Shkollën Shqiptare të Vallëzimit „Shota“, Ibish Neziri, përkujtoi se...

Valltarët e “Shotës” përcjellin mësuesin e tyre me kaba të Laver Bariut

Një nga vallet që më me kënaqësi e luante artisti Agron Bajrami ishte ajo që...

Ekonomi

Sindikatat e Zvicrës: Pensionimi me 60 vjet në ndërtimtari duhet mbrojtur!

Shumë bashkatdhetarë tanë në Zvicër kanë punuar dhe vazhdojnë të punojnë me dekada të tëra në ndërtimtari. Puna në ndërtimtari është e rëndë. Pasojat...

KOSOVA 3.0: Rruga jonë drejt zhvillimit ekonomik

Mentor Pllana Përderisa vendet e zhvilluara kanë trendin më stabil të rritjes që ka njohur ndonjëherë njerëzimi, Kosova ka trendin më të madh të izolimit....

Sport

Kampionati botëror në futboll 2022 – Kushte më të mira pune falë sindikatave

Punëtorët e ndërtimtarisë, të cilët ndërtuan infrastrukturën për botërorin 2022 në futboll, punonin dhe jetonin...

Albiani e Benjamini me dygolësh

Benjamin Kololli ka shënuar dy herë në fitoren e Laussane ndaj Luganos në udhëtim. Mbrojtësi...

Shënojnë Ajeti e Zeqiri

Albian Ajeti ka shënuar në fitoren e thellë të Baselit, 4-1, ndaj Laussane. Ai kaloi...

Postimet e Fundit

Universitetit Popullor Shqiptar në  Gjenevës- çmimi vjetor i frankofonisë

Në fjalën e saj, drejtoresha Albana Krasniqi Malaj falënderoi kryesinë dhe ekipin e UPSH-së për punën e palodhur, Grupin e Ambasadorëve për vlerësimin dhe...

Mirënjohje mërgatë që dite të peshosh veprën e Agron Bajramit!

Në fjalën e lamtumirës, kronisti i Shkollën Shqiptare të Vallëzimit „Shota“, Ibish Neziri, përkujtoi se veprimtaria e Agronit në Zvicër është  e ngulitur thellë...

Sindikatat e Zvicrës: Pensionimi me 60 vjet në ndërtimtari duhet mbrojtur!

Shumë bashkatdhetarë tanë në Zvicër kanë punuar dhe vazhdojnë të punojnë me dekada të tëra në ndërtimtari. Puna në ndërtimtari është e rëndë. Pasojat...

Oj Evropë e Zonja e Motit

Nga  Dr. Nazmi Beqiri Disa të parët e mi të quajtën “kurva e motit” (fishtiane). Për këtë thënie nuk flasim e as japim vlerësim, por...

Valltarët e “Shotës” përcjellin mësuesin e tyre me kaba të Laver Bariut

Një nga vallet që më me kënaqësi e luante artisti Agron Bajrami ishte ajo që të përcillet me një kaba të Laver Baruit. Amaneti...

Zgjedhja e Editorit

Mirënjohje mërgatë që dite të peshosh veprën e Agron Bajramit!

Në fjalën e lamtumirës, kronisti i Shkollën Shqiptare të Vallëzimit „Shota“, Ibish Neziri, përkujtoi se veprimtaria e Agronit në Zvicër është  e ngulitur thellë...

Agron, Ti po shkon, por vallja jonë që ngrite TI në piedestal do jetojë...

Asnjë lajm prej vitesh në mesin e komunitetin të madh shqiptar në Zvicër, nuk ka jehu me aq dhembje e pikëllim, sa ky i...

Solidariteti si vlerë njerëzore dhe shoqërore

Më 28 prill 2018: Manifestim humanitar në Cyrih për nevojtarët e Vitisë Shumë organizata humanitare e bamirëse nga Zvicra dhe vendet tjera të zhvilluara ndihmojnë...

Në tetë qytete të Zvicrës po promovohet trilogjia e Avni Deharit

Promovimet në Gjenevë, Ostermundigen dhe në Rappreswil-Jona treguan jo vetëm për interesimin e libërdashësve për “Gjergjat në drita përkrenaresh”, por edhe për respektin që...

Aleanca e Ziadin Selës tuboi qindra mërgimtarë në Zvicër

Në kohën kur ka rënë me të madhe popullariteti i shumë politikanëve në trojet shqiptare, kryetari Aleancës për Shqiptarët me ekipin e tij, pritet...

SHËRBIMET

  • Shërbimet dhe ofertat tona individuale
  • Ofertat tona për specialistë /
    institucione si dhe për mërgimtarë:
  • Të kuptuarit gjuhësor dhe kulturor
  • Puna e projektit me migrantët
  • Shërbime e oferta tjera të mundshme
  • Kostoja e shërbimeve
  • Llogaritjet