Në Stokholm, libër i rrallë për heroin tonë kombëtar, botuar 220 vjet më parë

Libri “I madhi Castriot ME LLAGAP Skënderbeu Mbreti i Shqipërisë, Duka i Madh i Epirit” i autorit Zannovich,( botuar në Stockholm në 1788),përkthyer nga...

Çmimi i vitit i takimeve ”Azem Shkreli” iu nda Shoqatës sëS dhe artistëve Shqiptarë...

Förslöv-Suedi, 13.10.2020 Në Pejë, në edicionin e 18-të të Takimeve Ndërkombëtare Letrare  “Azem Shkreli”, të vetmës shoqatë që iu nda çmimi i vitit, ishte Shoqata...