-2.7 C
Zurich
Friday, January 21, 2022

Dita e Alfabetit

Dita e Alfabetit Nuk janë shkronja, janë gjethe që japin jetë. Janë rreze që ngrohin gjethe. Nuk janë gjethe, janë më shumë. Janë lapidar ngjyrosur shekujve. Janë porosi...

Shkolla Shqipe në Zvicër hap klasën e saj, në Siebnen të Kantonit të Schwyz-it!

Të hënën e kaluar, më 22 nëntor 2021, Ditën e  Alfabetit, qyteza Siebnen në Kantonin e Shwyz-it kishte festë të dyfishtë. Festën e Alfabetit...

Një seminar i frytshëm dhe i dobishëm në shërbim të organizimit të “Shkollës Shqipe”...

Një seminar i frytshëm dhe i dobishëm në shërbim të organizimit të “Shkollës Shqipe” në Zvicër. Më 21 nëntor 2021 në Zumikon të Kantonit...

Shkolla “Skanderbeg” në Hora e Arbëreshëve, oazë e pashtershme gjuhe, dije  dhe tradite kombëtare

Një nga ngulimet më të rëndësishme arbëreshe në Italinë e Jugut, Hora e Arbëresheve (it. Paana degli Albanesi), më 17 Nëntor të këtij viti...

SHKOLLA SHQIPE NË ZVICËR, hap shkollën e radhës, në Aigle të kantonit Wadt (VD)...

Shkolla Shqipe në Zvicër vazhdon me hapjen e pikave të reja shkollore, këtë të shtune me datën 13 nëntor 2021 buzëqeshja e fëmijëve shqiptarë...

Vjenë: Takimi i mësimdhënësve dhe shkëmbimi i përvojave të tyre

Mësimdhënësit e shkollës shqipe në Bavari dhe Austri vizituan muzeun e Vjenës, përkrenaren e Skënderbeut Shkruan: Mustafë Krasniqi Në takimin dyditor, më 23-24 tetor 2021, Lidhja...