15.4 C
Zurich
Tuesday, June 28, 2022

Miti vaksinë: Zhvillimi i vaksinave

Zhvillimi dhe ndikimet e vaksinës dhe çështja e infertilitetit Enti Federal për shëndetësi i Zvicrës ka prodhuar tri video me nëntituj edhe në shqip për...

A mund të vaksinohemi me dy lloje të vaksinave?

Sipas të dhënave zyrtare nga këshillat shkencore, marrja e dy vaksinave nga dy lloje të ndryshme, veçmas kur doza e parë ishte nga AstraZeneka,...

Nga përmbajtja e konferencës për shtyp të Këshillit federal

Sot Këshilli federal në mbledhjen e tij të radhës për publikun zviceran ka dhënë disa njoftime të reja. Nga Mirishahe Limani Hiler, Gjenevë Ja përmbledhja e...

Tubimet familjare në Zvicër reduktohen në 30 dhe 50 persona

Këshilli federal zviceran, pas mbledhjes së tij të radhës, për publikun zviceran ka dhënë disa njoftime të reja. Nga Mirishahe Limani Hiler, Gjenevë  Ja përmbledhja e...

Të paktën 115,000 profesionistë të kujdesit shëndetësor në botë kanë vdekur nga Covid19

Të paktën 115,000 profesionistë të kujdesit shëndetësor kanë humbur jetën nga Covid-19, tha të hënën drejtori i përgjithshëm i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH),...

Vaksinat janë efektive kundër të gjitha varianteve

Edhe pse situata shëndetësore në Evropë po përmirësohet, udhëtimet ndërkombëtare duhet të shmangen edhe më tutje "përballë një kërcënimi të vazhdueshëm dhe pasigurive të...