TANI EDHE NËSE NUK KENI SIMPTOMA: TESTOHUNI PAS PUSHIMEVE.

TANI EDHE NËSE NUK KENI SIMPTOMA:
TESTOHUNI PAS PUSHIMEVE.

Falas në të gjitha pikat e testimit

Edhe nëse nuk keni simptoma, ju mund ta mbartni vetë koronavirusin dhe ta transmetoni atë. Testohuni pas udhëtimit të kthimit*, për të ndërprerë zinxhirin e infektimit.

*Përjashtim: Personat e vaksinuar dhe personat e shëruar