Rregullat e hyrjes në Zvicër

Kini parasysh në rastin e hyrjes në Zvicër.   Shumë të nderuar udhëtarë, për shkak të variantit shqetësues të virusit Omikron që nga data 4.12.21 vlejnë...

Fushata e re federale e informacionit: “Rregullat e sjelljes dimrit”

Komunikata e Entit Federal për Shëndetësi, Bernë, 7 dhjetor 2021 Ka filluar sezoni i ftohtë. Njerëzit gjithnjë e më shumë po qëndrojnë sërish brenda shtëpive,...

Së bashku të dalim nga pandemia / Gemeinsam aus der Pandemie

Të dalim së bashku nga pandemia Ndihmojeni vetëveten: Sa më shumë njerëz që vaksinohen në Zvicër, aq më shpejt do të përfundojë pandemia. Vaksinimi ju mbron...

Thirrje bizneseve shqiptare në Zvicër për mbrojtje nga Covidi

Pas takimit informativ rreth Covidit të së premtes nga Dr.Florim Cuculi, nga pozita e kryetarit të Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Zvicrën Qendrore, në...

PD Dr.med.Florim Cuculi, para Rrjetit të Bizneseve në Luzern foli rreth covidit dhe vaksinës

Afaristët që veprojnë në kuadër të Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Zvicrën Qendrore, që nga themelimi merren me trajtimin dhe shqyrtimin e temave jo...

Mërgata me shpirt e me zemër me Tetovën!

Tragjedia e shkaktuar nga zjarri në spitalin e Tetovës, ku sipas të dhënave më të reja të prokurorisë është konfirmuar se janë 14 viktima,...