Covid-19: Personat e prekur tregojnë historinë e tyre personale (Dr. Matteo Coen)

Covid-19: Personat e prekur tregojnë historinë e tyre personale (Dr. Matteo Coen)

Vaksina ju mbron nga sëmundja në gjendje të rëndë dhe pasojat afatgjata nëse sëmureni nga koronavirusi. Edhe nëse shumicës së personave të infektuar u zhvillohen vetëm simptoma të buta ose nëse nuk u zhvillohen fare simptoma, atëherë një pjesë e të sëmurëve u shfaqet një ecuri e rëndë ose me pasoja për një kohë të gjatë”.