6.7 C
Zurich
Wednesday, February 28, 2024

Shtatorja e Kryetrimit dhuratë për vëllezërit arbëresh

SHOQATA “HORA E SKËNDERBEUT”, SHTATOREN E KRYETRIMIT UA DHURON VËLLEZËRVE ARBËRESH NË SICILI Komuniteti arbëresh, në krye e bashkiakun Rosario Petta kanë mirëpritur këtë dhuratë...

Votimi mbi pensionet e pleqërisë: Një vit i rëndësishëm për drejtësinë sociale në Zvicër

Viti 2024 është vit i rëndësishëm për pensionet e pleqërisë. Në mars votohet për dy nisma në lidhje me pensionin e pleqërisë - shtyllën...

Një çerek shekulli nga gjenocidi në Kosovë – ndize një qiri për viktimat e...

Me rastin e Ditës së Përkujtimit të Gjenocidit në Kosovë, Qendra „Gjenocidi në Kosovë – Plagë e Hapur“ fton të gjithë shqiptarët që më...

Larg zhurmës së fundvitit

Larg zhurmës së qyteteve të mbipopulluara me njerëz në kërkim të dhuratave për festat e fund vitit një grup fotografësh i përbërë nga Aurora,...

Sindikalistët shqiptaro-zviceranë urojnë deputetin e tyre federal Islam Alijaj

Në zgjedhjet e sivjetme parlamentare federale të Zvicrës, të zhvilluara me 22 tetor 2023, siç ka raportuar edhe portali ynë prointerega.ch, Islam Alijaj mori...

Nivel i kënaqshëm i pjesëmarrjes aktive dhe bashkëkrijuese

Seminari i radhës në gjuhën shqipe, i organizuar nga drejtuesi i grupeve të interesit në sindikatën Unia Hilmi Gashi, u zhvilluar në Morges të...