19.5 C
Zurich
Tuesday, June 28, 2022

Këshilli i përfaqësuesve të kantoneve njeh nevojën për veprim për të drejtat qytetare

Një vendim me gjysmë zemre për të forcuar demokracinë Komunikatë për media e Sindikatës Unia Bernë, 14.12.2021 Këshilli i përfaqësuesve të kantoneve i referoi sot komisionit...

Personalitetet Halil e Teuta Alidema (të) nderohen meritueshëm

Më 28.11.2021, me rastin e Festave të Nëntorit, në Konsullatën e Republikës së Kosovës në Cyrih, u përuruan veprat dhe monografia kushtuar Mr. Halil Alidema...

Interesat e ngushta në vend të solidaritetit kolektiv

Të drejtat e punëtorëve dhe organizimi sindikal në Kosovë Numri i sindikatave në Kosovë është rritur në periudhën e pasluftës. Sa përkon kjo rritje me...

Edicioni 49-të i Festivalit “Kosovarja këndon” në Ferizaj, solli sasi e cilësi

Parmbrëmë, më 28 Nëntor 2021, në godinën e Teatrit të Qytetit “Adriana” u mbajt edicioni i 49-të i Festivalit “Kosovarja Këndon”, në një atmosferë...

Në Durrës, ndahet nga jeta miku ynë zviceran, Rolf Alther

  Nga Durrësi, sot një lajm i hidhur për ndarjen nga jeta në moshën 80 vjeçare edhe të një miku të madh të shqiptarëve, ish-...

PD Dr.med.Florim Cuculi, para Rrjetit të Bizneseve në Luzern foli rreth covidit dhe vaksinës

Afaristët që veprojnë në kuadër të Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Zvicrën Qendrore, që nga themelimi merren me trajtimin dhe shqyrtimin e temave jo...