1.3 C
Zurich
Thursday, December 9, 2021

Mërgimtari 82 vjeçar, Kolë Çetta, që nxori në dritë 17 vepra

Se nuk ka moshë që mund të pengojë dashurinë njerëzore, vullnetin dhe pasionin për të pasuruar letrat tona me vepra të reja, këtë e...

Bedri TAHIRI: MONOGRAFI PËR KRYEPLEQNARIN E KOSOVËS

Pas një pune hulumtuese studimore disavjeçare, i palodhuri Dr. Mehmet Rukiqi sot e kurorëzoi monografinë prej gjashtëqind e ca faqesh “RAMADAN SHABANI”, botuar nga...

Falënderim i Shoqatës Bekim Berisha „Abeja“ në Gjermani

Nga Bashkim Halilaj, kryetari i shoqatës Bekim Berisha „Abeja“, na arriti një falënderim drejtuar gjithë pjesëmarrësve në manifestimin e organizuar në manifestimin “Takimet e...

“Takimet e Nëntorit” në Moosburg, tubuan dhjetëra krijues në një ambient poetik  

  Në praninë e dhjetëra krijuesve nga vendet e ndryshme Perëndimore mbrëmë në këtë qytet të Gjermanisë u organizua takimi tradicional “Takimet e Nëntorit”, të...

Kompania “Munishi” pasurohet në Wil me një objekt kapital 6 shekullor

  Në përurimin e objektit për nevoja të administratës e me disa  apartamente banimi, krahas miqve afaristë, mori pjesë edhe ambasadori i Kosovës në Bernë,...

Libri Çabejt “Mes shqiptarëve të Italisë” promovohet në Shën Mitër të Kalabrisë  

  Gjatë qëndrimit tim me eikipin e “prointegrës” në Shën Mitër ( San DemetrioCorone), përcolla edhe aktivitetin me rastin e prezantimit të librit, “Mes shqiptarëve...