Video ekspertësh mbi mitet e shpeshta të vaksinimit

Çdokush që aktualisht është i informuar për vaksinimin Covid-19 do të hasë gjithashtu në lajme të rreme për vaksinat.

Specialistët e  vaksinimit të Entit Federal të Shëndetësisë si: Dr. med. Anita Niederer-Loher, Prof Dr. Christoph Berger, mjeku Kantonal i Kantonit Ticino, Giorgio Merlani dhe Prof. Dr. Claire-Anne Siegrist i klasifikon mitet që qarkullojnë aktualisht nga pikëpamja shkencore.

Ju gjithashtu mund t’i gjeni videot në shumë gjuhë të tjera në www.migesplus.ch  platforma mediale për popullatën migrante.

1. Ndryshimet e gjeneve
2. Sëmundjet e së ardhmes
3.  Mikroçipa
4. Rreziku i kancerit