9.4 C
Zurich
Wednesday, September 28, 2022

Rrjeti i Bizneseve shqiptare për Zvicrën Qendrore , kryetar të ri zgjodhi Florim Useinin

Të shtunën, më 29 shkurt 2020, në Luzern u mbajt Kuvendi zgjedhor i Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Zvicër- dega e Zvicrën Qendrore, degë...

“Pse vjen ti edhe më tej në Kosovë?”

EK, Tramelan, 29 tetor 2019 Para pak kohësh isha në Kosovë për herë të nëntë ose të dhjetë, që pas daljes në pension të (bashkëshortit)...

Wildlife Albanian Photographer, ftesë publike për bashkëpunim

Miq të dashur, duke ju falenderuar të gjithë juve që na keni kontaktuar për të na mbështetur, ju bëjmë me dije se kemi shtuar...

Qyteti i Bernës ofron Bon për kurse të gjermanishtes

Lajmërimi për “Bon të gjermanishtes” është i hapur prej sot Mësimi i gjuhës gjermane është pikë qendrore e planit të aksionit të qytetit të Bernës...

Manifestim informues: Marrëveshja e Pensioneve Zvicër – Kosovë

Dje, me 1 Shtator 2019 hyri ne fuqi marrëveshja e re e sigurimeve shoqërore midis Zvicrës dhe Kosovës. Padrejtësia që zgjati për një kohë...

Për të drejtat dhe dinjitetin e punëtorëve!

Me rreth 200,000 anëtarë dhe me numrin e madh të sekretariateve, Unia është sindikata më e madhe dhe më e fuqishme në Zvicër. Unia...