U mbajt Konferenca e parë e realizuar nga Lidhja e mjekëve shqiptarë në Zvicër dhe Shoqata e mjekëve shqiptarë në Gjermani

Më datën 21.05.2022 në Mynhen të Gjermanisë u mbajt Konferenca e parë e organizuar nga Lidhja e mjekëve shqiptarë në Zvicër dhe Shoqata e mjekëve shqiptarë në Gjermani. Konferenca përfshiu nëntë ligjërime nga mjekë shqiptarë që vinin nga Zvicra, Gjermania, Belgjika dhe Maqedonia e Veriut. Kjo është Konferenca e parë  ndërkombëtare e akredituar nga Dhoma e Mjekëve në Bavari e cila u përkrah nga Yess Pharma.

Emrat që morën pjesë në Konferencë ishin:

Merita Hajdini – Dermatologe

Alban Neziri – Gjinekolog

Marsela Ceno – Kirurge viscerale dhe abdominale

Mentor Bilalli – Gastroenterolog

Ramadan Jashari – Kardiokirurg

Florim Cuculi – Kardiolog

Manuela Canaj – Mjeke e përgjithshme

Gani Oruqaj – Pneumolog

Besim Memedi, Semun Adili – Endokrinologë

Pas përfundimit të Konferencës u organizua mbrëmja Gala nën shoqërinë e aktorëve Fatmir Spahiu dhe Ilir Prapashtica, ndërsa i ftuar ishte edhe këngëtari Selami Kolonja.