Nga “Feniksi” ferizajas – 6 shtëpi të reja për kuksianët bujar që strehuan mijëra kosovarë  

 

Preokupim i pronarit të ELIA-BIT, Basri Sopës dhe i kryetarit të SHH “Feniks” të Ferizajt, Milaim Jasharit ishte se si të ndihmohen vëllezërit kuksianë, për ndihmën gjatë eksodit biblik, ndaj me mbështetjen e disa firmave të Ferizajt e Lipjanit e të mërgimtarëve nga Zvicra u siguruan mjete për këto shtëpi skamnorësh në rrethin e Kukësit