Lajm mortor

Njoftojmë miqtë dhe dashamirët se sot, më 23.08.2016, në Rüti (Kantoni Zürich) vdiq papritmas babai, vëllau, gjyshi ynë, mërgimtari që i kaloi mbi 40 vite në Zvicër

Miftar (Sadik) Ibrahimi
20.11.1956 – 23.08.2016

Varrimi i të ndjerit bëhet të enjten, më 25.08.2016 në orën 14:00 në varrezat e komunës Rüti ZH (Friedhof Rüti ZH).

Ndërkaq e pamja mbahet të dielën më 28.08.2016, prej 0orës 09:00 deri në 16:00, në Restaurant EVITA, Zürcherstrasse 27, 8620 Wetzikon.

Familja e pikëlluar Ibrahimi
nga Morina, Gjakovë 
Rüti dhe Wetzikon (ZH)
në Zvicër
079 769 04 35
076 503 94 74