1.8 C
Zurich
Thursday, December 9, 2021

Pritje vëllazërore nga bashkiakët e Horës së Arbëreshëve dhe Kundisës në Sicili

  Gjatë vizitës së fundit në ngulmët arbëreshe në rrethin e Palermos të ishullit të Sicilisë në Italinë Jugore ekipi i “prointegrës” hasi në një...

Edhe pse gjendje pandemie nën masa të rrepta shtetërore LAPSH nuk i ndalë aktivitetet

Më 27 nëntor 2021, në restorantin “Tra Di Noi Ristaurante” në Brunnthal të Bavarisë afër Mynihut në Gjermani, Lidhja e Arsimtarëve dhe Prindërve Shqiptarë...

Shoqata “Studenti” e Cyrihut organizoi ligjëratë me Prof. Enis Sulstarovën

Në organizim të Shoqatës Shqiptare “Studenti” të Universitetit të Cyrihut më 25 Nëntor, u organizua një ligjëratë nga Prof. Asoc. Dr. Enis Sulstarova, lektor...

Shkolla Shqipe në Zvicër hap klasën e saj, në Siebnen të Kantonit të Schwyz-it!

Të hënën e kaluar, më 22 nëntor 2021, Ditën e  Alfabetit, qyteza Siebnen në Kantonin e Shwyz-it kishte festë të dyfishtë. Festën e Alfabetit...

NË VATRËN ARBËRESHE TË AT ANTONIO BELUSHIT

            Nata e mundur nga drita e diellit që lindte majë bjeshkës ndriçoi dhomën ku pushuam pas një rruge të...

Një seminar i frytshëm dhe i dobishëm në shërbim të organizimit të “Shkollës Shqipe”...

Një seminar i frytshëm dhe i dobishëm në shërbim të organizimit të “Shkollës Shqipe” në Zvicër. Më 21 nëntor 2021 në Zumikon të Kantonit...