«Diaspora, levë ekonomike transnacionale?»

Më 8 nëntor 2013, organizojmë Forumin ekonomik :
«Diaspora, levë ekonomike transnacionale ?».
Forumi mbahet në Universitetin e Lozanës në sallën Geopolis.
Këtu bashkangjitur po ju dërgoj programin e Forumit në gjuhën frenge dhe gjermane dhe formularin e regjistrimit.
Numri i vendeve është i kufizuar ndaj ju jemi mirënjohës që të regjistroheni paraprakisht deri më datën 1 nëntor 2013.
Pershëndetjet më të mira.
Driton Kajtazi
Drejtor ISEAL
www.iseal.ch

Programi i forumit DE
Programi i forumit FR

Anmeldeformular
Inscription


P.S.

Të njejtat dokumente të bashkangjitura i keni edhe në vegëz me webfaqen tonë:
http://www.iseal.ch/2013/03/19/projets-iseal-2013/
http://www.iseal.ch/2013/03/19/projets-iseal-2013/?lang=de