“SHQIPËRI SA SHUMË TË DAU” – Ejona Bytyqi & Hekuran Krasniqi

Të arriturart e gjeneratave të reja të shqiptarëve në Zvicër janë të shumta dhe në fusha të ndryshme, ku nuk mungon edhe ruajtja dhe kultivimii traditës shqiptare edhe përmes artit dhe muzikës dhe i kulturës.

Rishtas artisti Hekuran Krasniqi sapo ka lancuar këngën e re “SHQIPËRI SA SHUMË TË DAU”, të realizuar në Gjenevë me vajzën e talentuar EJONA BYTYQI. Një bashkpunim i mrekullueshëm me një mesazh të bukur për të gjithë ne.

Puna me përkushtim nga producenti Hekuran Krasniqi me rinin në diasporë është vërtet për tu vlerësuar e falenderuar! Ejonës – vajzës me zë kanarine i urojmë suksese pa fund!