Theatersudio „Aktrimi“  – STATION 17b

Bashkëatdhetarë të nderur, zonja e zotërinjë,

Ju ftojmë, sidomos Ju që jetoni në St. Gallen e rrethinë, të merrni pjesë në shfaqjen e Theatersudio „Aktrimi“  këtë herë me shfaqjen STATION 17b (gjermanisht dhe shqip).

Shfaqja fillon në orën 19:00, një orë përpara mund të takoheni me miq në Bar të teatrit.
Vendi: Theater Grabenhalle, St. Gallen
Datat: 14. Nëntorë dhe 15. Nëntorë 2017
Biletat kushtojnë Fr. 20.00 dhe 15.00 për të rinjë, te pensionuar, studente…

Për më shumë informata drejtohuni tek: danimorina@hotmail.de

Për shkak të organizimit Ju lutem të bëni rezervimin në këtë adresë: camp1@secondofestival.ch , pagesa bëhet në kasë të teatrit para shfaqjes. Me reservim, ju lutem precizoni edhe datën 14.apo 15. Nëntorë. Këtë e-mail mund t’a vazhdoni edhe te miqtë Tuaj.

Ne si festival (Camp1 një projekt i përkrahur nga Ministria e Kulturës në Zvicër dhe qyteti i St. Gallenit), ofrojmë sallën e teatrit, ndihmojmë në organizim, ndërsa të ardhurat e shfaqjeve shkojnë 100% tek „Aktrimi“.

Ka kohë që grupi „Aktrimi“ na jep momente të bukura artistike në mërgim, andaj bëhuni pjesë e këtij evenimenti kulturor. Artistët e „Aktrimit“ janë shumica aktorë profesionistë por qe per shkak të rrethanave në mërgim pjesërisht punojnë në baza vullnetare, pra edhe në financimin e produksioneve të cilat në Zvicër edhe kërkojnë shpenzime jo të vogla.

Këtu mund të gjeni një përshkrim të shkurtë në gjuhën gjermane. Ju lutem t’a vazhdoni te miqtë Tuaj zviceranë.

http://www.albinfo.ch/de/aktrimi-aus-romanshorn-praesentiert-eine-komoedie-deutsch-albanischer-sprache/

https://www.eventrakete.ch/st-gallen/station-17-b-mit-aktrimi-romanshorn/

http://www.grabenhalle.ch/2017/11/14/

http://www.grabenhalle.ch/2017/11/15/

CAMP1/VEREIN SECONDO THEATERFESTIVAL
Postfach7075
6000 Luzern 7
+41 77 460 50 36
info@secondofestival.ch
www.secondofestival.ch

Wir Danken für die Unterstützung:
VEREIN SECONDO THEATERFESTIVAL
6000 Luzern 7
PC  89-812393-3