Ish-ushtari britanik i UCK-së, shprehë dashurinë për Kosovën

Ish-ushtari britanik i Ushtrisë Clirimtare të Kosovës Jon Harrison, ka bërë një postim mjaft interesant në profilin e tij në facebook. Ai pas përballjeve që pati me sëmundjen kohëve të fundit,  ka bërë të ditur se shëndeti I tij po shkonë duke u përmirësuar, ndërkohë që në mes tjerash ka shprehur dashurinë e tij për Kosovën.

Më poshtë gjeni postimin e tij të plotë:

“Azhurnimi i fundit i shëndetit

Përshëndetje të gjithëve, mendova se ishte koha që unë ju thashë të gjitha gjërat që po ndodhin me shëndetin tim
Le të fillojmë me trurin. Kam pasur 3 raunde të trajtimit me thikë Gamma Knife dhe deri më tani gjërat po shkojnë shumë mirë. Nuk kam më dhimbje koke të mëdha, të cilat i kam pasur për 5 vjet.

Tumori është 75% i vdekur dhe tjetri 25% unë shpresoj se do të vdes, unë do të njoh më vonë.

Trajtimi i tumoreve të mia kurrizore është duke shkuar shumë mirë unë kam pasur 5 trajtime deri më tani dhe unë nuk kam pasur asnjë refuzim ndaj ADN-së të modifikuar që më kishin dhënë.

Tumori po pakësohet, jo aq shpejt sa priste, por po zvogëlohet.

Unë jam nën një profesor të madh që mund të bëjë një operacion MAJOR për të hequr infeksionin në mua që kam pasur për 10 vjet tani

Kjo mund të përfshijë amputimin e këmbës sime të majtë, dhe një pjesë të legenit tim, por unë nuk di asgjë për të caktuar ende.
Në prill, u ktheva në Kosovë dhe për herë të parë në 4 vjet u ndjeva i madh, unë isha plot energji që nuk e kam pasur aq gjatë. Ndjeva gjallë për herë të parë në 10 vjet.

Kam arritur të shkoj në krye të memorialit tonë në Koshare. Dhe kjo më bëri kaq krenarë!
Pra, gjërat duken të mira Kam ditët e mia të këqija, por kryesisht ditë të mira.

Unë nuk mund të presim që të jemi përsëri në shtëpi.

Shkoni në Soma, Restorant Gresa, ha pak Burek, oh njeri që më mungon Burek !!!!

Restorant STEAKHOUSE në një Ferizaj, ëoë çfarë një biftek.
Mendova herën tjetër që do të provoj të gjitha vendet e reja për të ngrënë dhe të shkoj për një pije të madhe të PEJË BEER TË Ftohtë !!

Pra ju lutemi sugjeroni disa !!!

Kosova të dua. Ti më ke dhënë jetën dhe shëndetin tim prapa, ti më ke dhënë një arsye për të luftuar për jetën, dhe më e rëndësishmja që ti më ke dhënë mua është dikush që të duash.