Shkolla Shqipe – Zvicër organizon promovimin e krijimtarisë letrare të Bedri Dedjes

Të premten, me datën 17 qershor Shkolla Shqipe – Zvicër organizoi promovimin e krijimtarisë letrare të Bedri Dedjes me titull “Bedri Dedja... fjalë të...

Në Cyrih u përurua seria e librave të klasikut për fëmijë, Bedri Dedja

  Një aktivitet i mrekullueshëm fundjavën që lamë në i organizuar në Cyrih nga "Shkolla shqipe - Zvicër". Mes fëmijëve, prindërve, mësuesve të gjuhës shqipe...

Nxënësit e Shkollës shqipe në Zvicër mahnitën me nivel diturish

  Se kur punohet me përkushtim nuk mungojnë as rezultatet, këtë e dëshmoi Konkursi i Diturisë "Zvicër 2022", ku nxënësit e shkollave shqipe zhvilluan garat...

LAPSH ‘Naim Frashëri’ organizon ndarjen e diplomave për nxënësit e shkollave shqipe

Lidhja e Arsimtarëve dhe Prindërve Shqiptarë 'Naim Frashëri', në përfudimin e këtij viti shkollor 2021/22 do të organizojë ndarjen e diplomave për të gjithë...

Edhe në Festën e Abetares, mësuesja Ida Jashari reflektoi admirim dhe dritë

  Në saje të punës vetëmohuese të kësaj mësuese dhe të kolegëve e kolegëve si kjo, ka gjasa të besojmë se gjuha jonë në mërgatë...

KONKURSI I DITURISË ZVICËR 2022

Shkolla Shqipe - Zvicër KONKURSI I DITURISË ZVICËR 2022 A ka gjë më të bukur? - Kur i sheh këta fëmijë të cilët edhe pse kanë...