Ambasada e Republikës së Kosovës në Zvicër uron për Krishtlindje

Me rastin e festës së Krishtlindjes, Ambasada e Republikës së Kosovës në Bernë, të gjithë qytetarëve të saj të besimit të krishterë, të cilët jetojnë dhe veprojnë në Konfederatën e Zvicër dhe Principatën e Lihtenshtajnit, u shpreh urimet më të përzemërta për Krishtlindje, duke uruar që të ketë edhe më shumë paqe, dashuri, tolerancë, shëndet dhe mbarësi për ju dhe familjet tuaja.

Ambasada e Republikës së Kosovës në Bernë

Bernë, më 23 dhjetor 2017