Urime dhe gëzuar Pashkët!

Ambasada e Republikës së Kosovës, besimtarëve katolikë të Kosovës në Konfederatën e Zvicrës dhe Principatën e Lietenchtein-it, për Festën e Pashkëve ju uron mirësi, paqe dhe lumturi.

Kjo festë e shenjtë, simbol i fuqishëm i rilindjes së besimit, bënë që të rritet përkushtimi edhe më shumë ndaj vlerave shpirtërore dhe dashuria për njëri-tjetrin.

Urojmë që Festën e Pashkëve ta kaloni sa më mirë në familjet dhe të afërmit tuaj me bindjen se për Kosovën dhe qytetarët e saj, kudo që ata jetojnë dhe punojnë, do të vijnë gjithnjë e më shumë ditë të mira për jetesë dhe festime dinjitoze.

Urime dhe gëzuar Pashkët!

Ambasada e Republikës së Kosovës në Zvicër
Bernë