Shërbime turistike, akomoduese e imobilare në Sarandë me rrethinë

Sarandë, 10 korrik 2020

Jeni të interesuar të bëni pushimt e juaja në Sarandën e mrekullueshme në jug të Shqipërisë, ku mund të viziton objektet kulturore që nga kohët e lashta e antike si, kalanë e Lëkursit, parkun arkelogjik të Butrintit, kalanë e Ali Pashë Tepelenës po në Butrint, apo kalanë e Palermos, plazhet u Lukovës (Buneci dhe Shpellat), Borshi bashkë me ujvarën dhe kalanë e Borshit, qytetin antik të Finqit, apo Manastirin i dyzet shenjëtorëve, e shumçka tjetër, ju këshillojmë të kontaktoni Axhem Cora, numri i telefonit mobil 069 2410267, apo përmes e-mailit: axhemcoraj69@gmail.com.

Bashkangjitur si më lartë mund të gjeni edhe pamjet nga imobiliet e ndryshsme që mund tu përgjigjen nevojave dhe kërkesave Tuaja.

Për bashkëatdhetarët  e interesuar për akomoduim e udhetime turistike, apo për të gjithë të intersuarit tjerë për prona të patundshmë (apartamente, shtëpi, troje) në Sarandë dhe rrethinë, prointegra.ch ju rekomandon ekspertin privat Axhem Cora nga Saranda.