Lirie Zeneli, kumanovarja që themeloi “Lize’s bookstore“- plotformë onlinë për shitblerjen e librave

Për të gjithë shqiptarët që jetojnë jashtë vendit dhe kanë pasur vështirësi qasjen në librat shqip, tani kjo platformë online është shumë e lehtë përmes ‘Lize’s bookstore’.

Lirie Zeneli nga Kumanova e cila jeton dhe vepron në Belgjikë, ka bërë një punë të mahnitshme duke krijuar një librari virtuale për të gjithë shqiptarët e mërgatës që t’ua lehtësoj shqiptarëve blerjen e  të gjithë librave, madje edhe atyre të pëkthyera nga autor të huaj.

Si afariste e re ajo meriton përkrahje, qoftë duke shpërndarë biznesin e saj në vendlindje dhe diasporë.

Porosia e një libri bëhet shumë lehtë vetëm duke klikuar dhe ndjekur hapat në linkun e më poshtëm.

https://lizesbookstore.be/?fbclid=IwAR0Wq00nq2JJJjS6bR94qw5cpjRU5jJ8mY-J_5rnW2Htz-y2z12NzHM0Bzo&mibextid=Zxz2cZ