Koronavirusi: Nëse shfaqen simptoma kërkoni menjëherë dhe drejtpërdrejt që të kryhet testimi

Informohuni rregullisht mbi risitë përkitazi me rregullat, përmbajtjen dhe këshillat mbi pandeminë. Kështu mbroni veten dhe ndihmoni për ti mbrojtur të tjerët! Në informacionin e mëhershëm preferohej mundësia që në rast simptomash të bëhej testimi. Tani kërkohet që nëse keni simptoma menjëherë dhe drejtpërdrejtë të bëhet testimi. 

Ju këtë mund ta bëni duke përhapur materialin e fundit të informacionit. Kështu ju jepni një kontribut të rëndësishëm: kundër përhapjes së virusit dhe për mbrojtjen e të gjithëve. Të gjithë duhet të dinë se si të mbrojnë veten dhe të tjerët. Shkarkoni dokumentin e duhur, varni në një vend të dukshëm dhe dërgojeni atë te miqtë dhe familja. Materiali informues tani për tani në faqen e Entit Federal për Shëndetësi është në dispozicion në gjermanisht, frëngjisht, italisht, reto-romanisht dhe anglisht. Faktet dhe infrmacionet e deritashëm janë në dispozicion në shumë gjuhë të tjera, natyrisht edhe në shqip. (shih edhe aktzualizimin e fundit në fvijim të ketij shkrimi, apo posa të hapni faqen e portalit tonë prointegra.ch duke shtypur butonin në ballinë, në anë të djathtë të logos prointegra, me titullin “LEXOJE – KËSHTU MBROHEMI NE”.

https://bag-coronavirus.ch/downloads/

Më e rëndësishme se kurrë ndonjëherë: Të ndalohet rritja e rasteve të infektimit.