NJOFTIM: PRITJE PËR KRYESHËNDOSH

Zahide_Prapashtica_OsmaniMe rastin e vdekjes së Nënës, Gjyshes e Vjehrrës sonë:

 ZAHIDE (PRAPASHTICA) OSMANI

(15.04.1932 – 08.06.2016)

Ju presin familja e pikëlluar Osmani: djali Osmani, reja Remzija, mbesat Ilirja & Diellëza dhe nipat Pajtimi & Dielli

Data: të dielën, me 19 qershor 2016, nga ora 9:30 – 17:00

Vendi: “Haus der Kulturen”, Krebsbachstrasse 109, 8200 Schaffhausen, Kati i dytë (II)

 

Për pyetje të mundshme sqaruese mund të telefononi apo të shkruani mesazh në numrin të mobilit +41 79 934 18 89 

Nga stacioni i trenit në Schaffhausen deri tek vendi i pritjes për Kryeshëndosh vihet me Autobusin Nr. 5 në drejtim “Herblingen” zbritja në stacionin “Fulachbrücke” (për 7 minuta), apo me Autobusin Nr. 3 në drejtim të “Krummacker”,  zbritja ne stacionin “Cilag”.

Për ata ë vijnë me automobil mund të orientohen edhe përmes vegës vijuese të internetit: https://www.google.ch/maps/place/Haus+der+Kulturen/@47.7091578,8.6395428,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x763a1c76f3adb639!8m2!3d47.7091578!4d8.6395428