LAPSH ‘Naim Frashëri’ organizon ndarjen e diplomave për nxënësit e shkollave shqipe

Lidhja e Arsimtarëve dhe Prindërve Shqiptarë ‘Naim Frashëri’, në përfudimin e këtij viti shkollor 2021/22 do të organizojë ndarjen e diplomave për të gjithë nxënësit e shkollave shqipe të mësimit plotësues në gjuhën shqipe.

Diplomimi do të organizohet në lokalet e Rinora 4 në Rumlang – Cyrrih, duke filluar nga ora 14:00. LAPSH fton të gjithë nxënësit dhe prindërit në cermoninë e diplomimit duke u uruar nxënësve që përfundojnë mësimin e gjuhës shqipe shumë sukses në rrugëtimin e së ardhmes.