Ftesë – Për pjesmarrje në tubim përkujtimor për veprimtarin e palodhur Kadri Rexhepi

Të dashur miq, shokë, veprimtarë e bashkatdhetarë!

Me rastin e ndarjes së papritur nga jeta të veprimtarit të palodhur deri në fund, Kadri rexhepit, Shoqata „Pranvera 81“ në Zvicër, organizon tubim përkujtimor kushtuar jetës dhe veprës së tij. Kadri Rexhepi ishte veprimtar i dalluar, i palodhur, i sakrificës, i kujdesshëm për bakëveprimtarët dhe i ashpër me armiqtë.

Tubimi mbahet:

Të dielën më 04.05.2014, ora 13:00

Adresa:

Salla Luxory-Saray, Meinstrasse 6, 2540 Grenchen


Größere Kartenansicht

Ju mirëpresim

Këshilli Organizativ i Shoqatës “Pranvera 81” në Zvicër