Vaksinat janë efektive kundër të gjitha varianteve

Edhe pse situata shëndetësore në Evropë po përmirësohet, udhëtimet ndërkombëtare duhet të shmangen edhe më tutje “përballë një kërcënimi të vazhdueshëm dhe pasigurive të reja”, paralajmëroi Hans Kluge, drejtori i OBSH-së në Evropë, Veçanërisht duhet të mënjanohen udhëtimet në ato shtete që lidhen me variantin e ri shqetësues.

Është fjala pra për variantin që është zbuluar në Indi por i identifikuar në gjysmën e pesëdhjetë apo më shumë vendeve në zonë.

( Nga  Mirishahe Limani Hiler, Gjenevë  )

 

https://mediafokus.info/vaksinat-jane-efektive-kunder-te…/