Mbrëmje përkujtimore për Agron Bajramin

Shkolla Shqiptar e vallëzimit «SHOTA» në Zvicër organizon mbrëmje përkujtimore me rastin e njëvjetorit të ndarjes nga jeta e themeluesit dhe koreografit të saj Agron bajramit. Ftojmë të gjithë bashkatdhetarët që bashkërisht ta përkujtojmë me pietet dhe dinjitet, artistin e madh Agron Bajramin.

4 maj 2019, Ora 19:00
Aula
Züricherstrasse 111
543 Neuenhof