Ambasada e Republikës së Kosovës – Bernë

Komunikatë për media

Me rastin e festës së Krishtlindjeve, Ambasada e Republikës së Kosovës në Bernë uron të gjithë bashkatdhetarët e besimit të krishterë në Zvicër. Urojmë që viti tjetër të sjellë  më shumë paqe, dashuri, tolerancë, shëndet dhe mbarësi për ju dhe familjet tuaja.

Naim Malaj
Ambasador