AKADEMI PËRKUJTIMORE

Në gjashtëmujorin e ndarjes fizike nga ne të bashkëthemeluesit dhe Kryetarit të Nderit të LSHB, Mikel Kuzhninit, Lidhja Shqiptare në Botë fton personalitete nga komuniteti shqiptarë në Zvicër dhe miqë në

AKADEMI PËRKUJTIMORE

Hapja e Akademisë, Nazmi Jakurti, Kryetari i LSHB
Fjalë përshëndetëse nga përfaqësues diplomatik dhe mysafirë
Dokumentar për vëllezërit Kuzhnini (RTK/RTSH) Asllan Bajrami
Nderim i disa personaliteteve për kontribut të jashtëzakonshëm
Fjalë përshëndetëse, Simon Kuzhnini, Kryetar Nderi i LSHB
Mbyllja e Akademisë
Pikë artistike

Akademia mbahet të dielën, me 09.02.2020 në orën 14:00 në sallën Barock,
Hotel Bären, St. Urbanstrasse 1, 4900 Langenthal, Zvicër

Me respekt,
Nazmi Jakurti
Kryetar i Lidhjes Shqiptare në Botë