Javën që shkoi portali www.hellozurich.ch organizoi një garë për «fotografinë e javës» për qytetin e Zürich-ut. Në mesin e shumë pjesëmarrësve ishte edhe Fotografi shqiptar Afrim Nevzadi, me motivin «Zürihorn» (Briri i Zürich-ut) fotografi e të cilit u votua nga lexuesit si fotografia më e mirë e javës.

Gjat një bisede të shkurtër me Afrimin, i shprehëm mirënjohjen tonë dhe na premtoi se në rastin më të afërt do të na i shpalos planet e tij për një edicion të posaçëm të fotografive të tij.

Lexuesit mund ta ndjekin Afrimin dhe fotografin e tij të bukur në Instagram: https://www.instagram.com/afrim_photography/