Simpozium – në 80-vjetorit të lindjes së Adem Demaçit

80AdemSimpozium – në 80-vjetorit të lindjes së Adem Demaçit

E dielë, 21 janar 2016 
Ora 18:00 – 19:30
Adresa: 

Volkshaus

Stauffacherstrasse 60
8004 Zürich

Pas simpoziumit, do të mbahet një program kulturor-artistik në nderim të 80-vjetorit të lindjes së Adem Demaçit.
Programin e begatojnë këta artistë:
Shkolla Shqiptare e Vallëzimit „Shota“ në Zvicër dhe këngëtarët Alim Dauti, Altin Asllani, Ajshe Muriqi – Fetaj, Isuf Rashiti dhe Mehmet Petrovci, Naim Selmonaj, Shpend Dervish Shaqa dhe Xhemal Murtishi.
Nga krijimtaria e Adem Demaçit dhe për Adem Demaçin, deklamon Imer Balaj.