Diaspora Flet 2020 – Dita e 2-të: Si mund të rikanalizojmë remitancat dhe të tërheqim investime nga diaspora?

Mes shqiptarëve, gatishmëria për të dhuruar para, kohë dhe ekspertizë për vendet e origjinës dhe të tjerët nuk ka munguar asnjëherë. Por, me kalimin e viteve edhe dinamika e komuniteve të diasporës ka ndryshuar. Për të reflektuar mbi angazhimin ekonomik e filantropik të diasporës shqiptare në 20 vitet e fundit do të diskutohet në ditën … Continue reading Diaspora Flet 2020 – Dita e 2-të: Si mund të rikanalizojmë remitancat dhe të tërheqim investime nga diaspora?