Wildlife Albanian Photographer, ftesë publike për bashkëpunim

Miq të dashur, duke ju falenderuar të gjithë juve që na keni kontaktuar për të na mbështetur, ju bëjmë me dije se kemi shtuar edhe disa pika të tjera ku mund të bashkëpunojmë:

 1. Kërkojmë ndihmë për printime të ndryshme, fotografi, posterë, grafika në permasa të mëdha, të cilat do të vendosen nëpër qendrat e qyteteve të ndryshme si një formë sensibilizimi i mëtejshëm për faunën.
 2. Na vëni në kontakt me administratorë të institucineve të ndryshme ku mund të bashkëpunojmë duke ekspozuar fotografitë e bukura të faunës.
 3. Dëshirojmë të japim leksione të shkurtra nëpër shkolla për rëndësinë e mbrojtjes së faunës nëpërmjet fotografisë së jetës së egër.
 4. Ju lutemi, na informoni në lidhje me zbulimin e individëve të faunës, ku më pas ekipi ynë do të vijë të fotografojë.
 5. Kemi nevojë për mbështetje në lidhje me kërkesën për pajisje me pasaportat e Republikës së Shqipërisë për Arian Mavriqin, Granit Hysenin dhe Besnik Jakupin, shtetas të Republikës së Kosovës.
 6. Kërkojmë ndihmë nga ‘Website designers’ për të ndërtuar faqen e internetit të WAPH.
 7. Dëshirojmë të bashkëpunojmë me miq që e njohin mirë gjuhën e shkruar, si shqipe, ashtu edhe të huaja.
 8. Kërkojmë ndihmën tuaj në lidhje me përdorimin e fotografive tona në pullat postare.
 9. Jemi të hapur të kooperojmë me gazeta dhe media për botimin e artikujve të ndryshme në lidhje me promovimin e faunës sa i përket kontributit që po japim.
 10. Pa humbur kohe, i bëjmë thirrje të fortë fotografëve seriozë të na bashkohen në këtë zhanër të fotografisë për një ballafaqim të mëtejshem në formë garash, sa cilësore, aq edhe dashamirëse me fotografët e Ballkanit.
 11. Kërkojmë bashkëpunim me kompani private, organizata apo institucione të larta shtetërore, që të na dëgjojnë thirrjen për mbështetje financiare në lidhje me posedimin e tri kamerave dhe tri lenteve, mbështetje kjo shumë e rëndësishme për vazhdimin e dokumentimit cilësor të faunës në trojet shqiptare, ashtu siç kemi bërë deri tani (siç e dini aksidentet e pajisjeve janë të pashmagshme dhe nevoja për zëvendësimin e tyre është e domosdoshme).
 12. Mirëpresim ide të tjera tuaja për bashkëpunime të mëtejshme me qellim të mbrojtjes së faunës.

Ata që kanë mundësi per të na mbështetur mund të na kontaktojnë në këtë email: wildlifeAlbanianPhotographers@gmail.com