Në Nyon organizohet turneu në futboll të vogël

Turneu vjetor tradicional në futboll të vogël do të organizohet sivjet nga Shoqata Kulturore Shqiptare në Nyon dhe Rrethinë. Ky turne mbahet ditën e diel më 19 qershor, nga ora  08:30. Shoqata ka njoftuar edhe për turneun që pritej të mbahej më 19 shtator vitin e kaluar, por që nuk u realizua për shkak të kufizimeve anti-COVID, ku një numër skuadrash hoqën dorë nga pjesëmarrja në turne.

Turneu i së dielës mbahet në Stadiumin Colovray, rte de Genève 37, në Nyon.