Turnetë e futbollit në diasporë

Shoqata Kulturore Kërçova – Zvicër organizon turneun tradicional të futbollit për vitin 2022. Ky turne planifikohet të mbahet në muajin qershor 19/06/2022 në orën 09:00. Ekipet  fillimisht duhen të regjistrohen dhe secili nga ekipet të ketë dhjetë lojtarë. Adresa do të jetë 4600, Sportstrasse 95, 4600 Olten, Switzerland dhe regjistrimet do të jenë të hapura deri më 13/06/2022.

Në anën tjetër edhe Fc Kosova në Düsseldorf organizoi ditën e djeshme një turne tradicional në futboll të vogël në formatin 5 plus 1. Ky turne u mbajt nga ora 10:00 deri në orën 19:00 dhe më pas u shoqërua me ushqime tradicionale dhe shumë aktivitete tjera.