Tubim infomues në Cyrih: Deklarimi i tatimit dhe risitë

Në vrazhdën e aktiviteteve grupi i sindikalistëve shqiptaro-zviceranë të Cyrihut me rrethinë në bashkëpunimin tradicional edhe me shoqatën profesionale shqiptaro-zvicerane prointegra.ch organizon tubim informues mbi Ligjin tatimor të Zvicrës.

Njohës të çështjes do t’ju informojnë mbi:
1. Deklarimin e tatimit në Cyrih e Zvicër
2. Marrëveshja bilaterale për Mënjanimin e Tatimit të Dyfishtë

Tubimi mbahet:
Të shtunën, me 28.02.2020
Nga ora 19:00 deri 21:00
Adresa: Strassburgstrasse 11 8004 Zürich (Kati 6)

Ky manifestim mbahet në gjuhën shqipe dhe është i hapur për të gjithë të interesuarit.