Tubim i përgjithshëm i anëtarëve shqiptar të sindikatës Unia në regjion Argau

Të nderuar anëtarë

Siç ju kemi njoftuar më heret, me 20 shtator 2014 e shtunë, do të mbahet tubimi i antarve
shqiptarë të sindikatës Unia regjioni i Argaus. Tubimi mbahet në Bachstrasse 41, 5001 Aarau.

Qëllımı i tubimit është informimi rreth gjendjes aktuale në sindikatën Unia, organizimi i aktivistëve
shqiptarë në një grup aktivë si dhe diskutim rreth gjendjes aktuale të migrantëve në Zvicër.

Data: 20.09.2014,

Ora: 14.00 – 16.00,

Vendi: Salla e mbledhjeve,  në lokalet e sindikatës Unia Aarau

Rendi i ditës:
1. Fjala përshëndetse
2. Gjendja aktuale në Unia
3. Diskutim rreth formimit të grupit aktiv shqiptar (zgjedhja e kryesisë)
4. çka përmban iniciativa popullore “Ecopop”
5. Aktualiteti: Marrëveshja për sigurimet sociale Kosovë-Zvicër
6. Të ndryshme dhe përmbyllja

Ju lutemi antarve që nuk mund të marin pjesë të na lajmërojn në 076 341 46 47, apo permes
Emailit sheqir.berisha@unia.ch

Pëshëndetje të perzemerta
Sheqir Berisha, sekretar sindikal

Email: sheqir.berisha@unia.ch
T +41 62 834 94 65
M +41 76 341 46