Sot në Bibliotekën Hardau të Cyrhut promobohet libri i Vaxhid Sejdiut

Në organizim të Shkollës Shqipe sot në PBZ Bibliothek Hardau, Zürich, nga ora 18-19 bëhet promovimi i librit të Dr. Vaxhid Sejdiut : “ Shkolla shqipe në Kantonin e St. Gallenit – vatër e bashkimit kombëtar”, libër ky që i kushtohet historikut dhe zhvillimit të shkollës shqipe në këtë kanton.