Gara konkurruese e filmave SmokeFree (i lirë nga duhanpirja): / SmokeFree-Filmwettbewerb: Public Voting für den besten Spot

(gjermanisht, më poshtë)

Votim publik për video-spotin më të mirë

Konkursi garues i filmave ka hasur në interesim energjik: Juria ka përzgjedhur 17 filma konkurrues nga video-kontributet e shumta të studentëve të filmit dhe artistëve të pavarur. Disa nga filmat përdorin humorin, ndërsa të tjerë tregojnë guxim përmes provokimeve dhe nxjerrin në pah rreziqet shëndetësore, për të nxitur lënien e duhanit, duke ilustruar kështu moton e fushatës:

“Unë jam i fortë” Opinioni publik ftohet që të votojnë për përzgjedhjen e videon më të mirë në ueb-faqen:

www.smokefree.ch/film

(për më shumë mund të mësoni edhe nga komunikata e mëposhtme për media në të tri gjuhët e vendit)

 

Der SmokeFree-Filmwettbewerb ist auf reges Interesse gestossen: Die Jury hat aus den zahlreichen eingegangenen Beiträgen, die alle von Filmstudierenden oder freischaffenden Künstlerinnen und Künstlern realisiert wurden, 17 Spots ausgewählt. Manche Filme setzen auf Humor, während andere Mut zur Provokation zeigen oder die gesundheitlichen Risiken hervorheben, um zum Rauchstopp anzuregen und das Motto der Kampagne zu veranschaulichen:
«Ich bin stärker.» Die Öffentlichkeit wird eingeladen, auf der Website
www.smokefree.ch/film abzustimmen, um den besten Spot zu küren.

Medienmitteilung
Communiqué de presse
Comunicato stampa

 

Wenn ich das schaffe

Wenn ich das schaffe (titra shqiptare) from SmokeFree Films on Vimeo.

Bereit für den Kampf

Bereit für den Kampf (titra shqiptare) from SmokeFree Films on Vimeo.

Ausgebrannt

 

Ausgebrannt (titra shqiptare) from SmokeFree Films on Vimeo.

Zwiespalt

Zwiespalt (titra shqiptare) from SmokeFree Films on Vimeo.

Im richtigen Leben rauchen Helden nicht

Im richtigen Leben rauchen Helden nicht (titra shqiptare) from SmokeFree Films on Vimeo.

The New Marlboro Man

The New Marlboro Man (titra shqiptare) from SmokeFree Films on Vimeo.

Selbstrauch-Terror

Selbstrauch-Terror (titra shqiptare) from SmokeFree Films on Vimeo.

La strega e Biancaneve

La strega e Biancaneve (titra shqiptare) from SmokeFree Films on Vimeo.

Klick Dich Rauchfrei

Klick Dich Rauchfrei (titra shqiptare) from SmokeFree Films on Vimeo.

Relation toxique

Relation toxique (titra shqiptare) from SmokeFree Films on Vimeo.

Wie Zigaretten leben, würden wir sie nicht rauchen

Wie Zigaretten leben, würden wir sie nicht rauchen (titra shqiptare) from SmokeFree Films on Vimeo.

Träume (Keine Untertitel erforderlich)

Träume (titra shqiptare) from SmokeFree Films on Vimeo.

Smokey

Smokey from SmokeFree Films on Vimeo.

Wie der Vater so der Sohn

Wie der Vater so der Sohn from SmokeFree Films on Vimeo.

Rise and Decay

Rise and Decay from SmokeFree Films on Vimeo.

stronger

stronger from SmokeFree Films on Vimeo.

SmokeFree – Ich bin stärker

SmokeFree – Ich bin stärker from SmokeFree Films on Vimeo.