Shqipëria në mes më të mirëve të botës

Lara Colturi, shqiptarja 16 vjeçare e lindur në Itali, është fenomeni i ri në botën e skiatorëve, ajo denjësisht po e perfaqeson Shqipërinë në kampionatin botëror të skive.
Lara Colturi sjell medaljen e 2-të në Shqipëri në disipinën “Super G”, të mbajtur në Austri më  duke u shpallur Kampion Bote.
Aktivizimi në sport  është shembulli më i mirë për gjithë të rinjtë.
Ajo me pasionin më të madh e mbylli fjalimin e saj para botës duke thënë se: “Dua t’i sjell Shqipërisë medalje të arta” dhe Lara i solli vërtet vendit medaljen e parë të artë në ski.
Rrofsh dhe faleminderit që zgjodhe Shqipërinë, Lara! ⛷️🇦🇱🏆